Po půlmetrovém kakadu se slehla zem. Odměna za nalezení je extrémně vysoká!

01.10.2014 21:48

Již více než měsíc hledá zoufalá majitelka ztraceného papouška kakadu žlutočečelatého. Půl metru velký bílý papoušek se žlutou chocholkou může být kdekoliv.

Vildu nejspíš někdo drží neprávem
Papoušek je ochočený a slyší na jméno Vilda. Nešťastné majitelce Jaroslavě Celichové uletěl 23. srpna 2014 na Teplicku. Dokáže ale překonat vzdálenost až 30 km za den, a tak už může být kdekoliv. Divné ovšem je, že od jeho zmizení papouška nikdo neviděl, ani nikdo neslyšel jeho pronikavý křik. Teorie o napadení Vildy dravcem jsou ale naprosto zcestné, ledaže by k nám zabloudil orel východní. Nejpravděpodobnější se tak zdá být možnost, že papouška krátce po jeho zmizení někdo odchytil a nechal si ho. V horším případě mohl být Vilda dále prodán nic netušícímu kupci.

Extrémně vysoká odměna!
Možná právě vy víte, nebo tušíte, kde by se papoušek mohl nacházet. Každá relevantní informace bude štědře odměněna. Dokonce, i kdybyste zjistili, že jste vy, váš příbuzný nebo soused hledaného papouška nic netušíc koupili, nemusíte se bát, že o své peníze přijdete. Naopak! Jaroslava Celichová, pro kterou papoušek hodně znamená, nabízí za jeho vrácení velmi vysokou odměnu. „Nebudu nic zjišťovat, zaplatím, hlavně si přeji, aby se Viloušek vrátil zpátky domů,“ říká majitelka.

Vlastnictví papouška lze prokázat
Každý papoušek by správně měl mít na noze pevný kroužek s unikátním číslem, podle kterého lze dokázat, komu doopravdy patří. Vilda ho má a jeho číslo začíná číslicí 0 a končí číslicí 6. Podezřelý je samozřejmě i kakadu bez kroužku. To může znamenat, že ho někdo uskřípnul.

Jakékoliv prokazatelné informace vedoucí k nalezení Vildy prosím hlaste na telefonním čísle majitelky 722682322.

Poslední video Vildy ke shlédnutí zde:
 https://www.youtube.com/watch?v=RYw6Da6v1UI&index=5&list=PLm6XGQ6VKp-7e1VP4_QiAs_Lyhk5FNK0Z

Vyhledávání

Kontakt

Hana Petříková Budíškovice, okres JIndřichův Hradec
(dříve Železný Brod)
777 032 560